Monster Ultra Gold (12x500ml)

Monster Energy Ultra kent geen gelijke als het aankomt op smaak, en dat terwijl alle varianten van deze serie helemaal suikervrij zijn. In een blik van 500 ml vind je naast een hoge dosering cafeïne ook flinke doses vitamine B3, B5, B6 en B12. Wel zo lekker als je van een actieve levensstijl geniet! Monster Energy Ultra is verkrijgbaar in waanzinnige smaken, zoals Ultra Gold. Geniet van een blik voor je training of op ieder ander moment van de dag.

 21,75
 19,95 excl. btw

Productinformatie

BTW Code: Laag
Wat zit er in Monster Energy Ultra Gold? De ingrediëntenlijst van Monster Energy Ultra lijkt veel op de originele Monster Energy. Taurine, cafeïne, L-carnitine, ginseng-extract en vitamine B3, B5, B6 en B12 zijn ook hier de hoofdingrediënten. Aroma’s maken het geheel af en geven elke drank een unieke smaak.
Voedingswaarden VoedingswaardePer 100g Energie2 kcal Koolhydraten1.1g Waarvan suikers0g Zout0.11g
HOOG CAFEÏNEGEHALTE. NIET AANBEVOLEN VOOR KINDEREN, ZWANGERE VROUWEN OF VROUWEN DIE BORSTVOEGEN OF MENSEN DIE GEVOELIG ZIJN VOOR CAFFEINE (32 mg/100 ml). CONSUMENT VERANTWOORD.
Koel en droog bewaren
Kijk altijd op het etiket van het door u bestelde product voor de juiste voedselinformatie want er kunnen meerdere varianten van het etiket in omloop zijn. De Drankgroothandel biedt u de voedselinformatie die wij ontvangen van onze leveranciers ongewijzigd aan. Onze leveranciers zijn verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de door hen verstrekte voedsel informatie.

Gerelateerde producten

×