Knorr Garde d’Or Witte Basissaus (6x1L
Knorr Garde d’Or witte basissaus is een kant-en-klare vloeibare saus voor warme en koude gerechten. Deze witte basissaus heeft een neutrale smaak en biedt alle ruimte voor een creatieve afwerking. Met specerijen is deze witte basissaus volledig aan te passen naar eigen voorkeur. Verpakt in handzaam literpak en eenvoudig te bereiden in oven, salamander en magnetron of au bain-marie te verwarmen. De volle romige structuur past uitstekend bij vleesgerechten, maar is ook lekker bij vis of groente.
- Nettogewicht 6000.0 (gram)
€ 52,27
€ 47,95 excl. btw
Productinformatie
BTW Code Laag EAN 8710847202315 (PK) 8710847202308 (TR)
Ingrediënten: Water, plantaardige oliën (palm, raapzaad), gemodificeerd ma?szetmeel, magere MELKPOEDER, EIGEEL, palmvet, zout, smaakversterkers (E621, E620), suiker, MELKSUIKER, aromas (bevat SELDERIJ), MELKEIWITTEN, verdikkingsmiddel (xanthaangom). Kan gluten en soja bevatten.
Bevat: Ei, melk, selderij. Bevat mogelijk: Gluten, soja.
Voedingswaarde per 100 g van onbereid product Energie 140,000000 Kcal / Vet 13,000000 g waarvan verzadigd 5,000000 g Koolhydraten 5,000000 g waarvan suikers 2,500000 g Voedingsvezel 0,100000 g Eiwitten 1,500000 g Zout 1,100000 g Verpakking bevat 10 porties
Gegarandeerde minimale houdbaarheid: 14 dagen
Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Na openen gekoeld bewaren. Max 2 dagen na opening houdbaar.
Knorr Garde d’Or Witte Basissaus is een vloeibare saus die klaar is voor gebruik maar ook ruimte biedt voor uw eigen creatieve afwerking. Geschikt voor al uw recepten, eenvoudig te gebruiken in pan, oven, salamander, magnetron en au bain-marie. Daarnaast uitstekend te gebruiken in een koud bereidingsproces.
Kijk altijd op het etiket van het door u bestelde product voor de juiste voedselinformatie want er kunnen meerdere varianten van het etiket in omloop zijn. De Drankgroothandel biedt u de voedselinformatie die wij ontvangen van onze leveranciers ongewijzigd aan. Onze leveranciers zijn verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de door hen verstrekte voedsel informatie.