Knorr Garde d’Or Vissaus (6x1L)
Knorr Garde d’Or vissaus is een rijke kant-en-klare vloeibare vissaus, die volop ruimte biedt voor eigen creativiteit. Knorr Garde d’Or Vis Saus heeft een heerlijke romige vissmaak. De saus combineert perfect met vis en schaal- en schelpdieren. Eenvoudig te bereiden in oven, salamander of magnetron en bain-marie stabiel. Klaar voor gebruik, geschikt voor warme en koude toepassingen. Verpakt in handzaam literpak.
- Nettogewicht 6000.0 (gram)
€ 52,27
€ 47,95 excl. btw
Productinformatie
BTW Code Laag EAN 8710847200304 (TR) 8710847200311 (PK)
Ingrediënten: Water, plantaardige oliën (palm, raapzaad), tomaat, VIS (4,4%), palmvet, EIGEEL, gemodificeerd ma?szetmeel, zout, MELKSUIKER, suiker, MELKEIWITTEN, aromas, geconcentreerd citroensap, verdikkingsmiddelen (guargom, xanthaangom), cayennepeper, kleurstof (beta-caroteen). Kan gluten, selderij, soja, weekdieren en schaaldieren bevatten.
Bevat: Ei, melk, vis. Bevat mogelijk: Gluten, schaaldieren, selderij, soja, weekdieren.
Voedingswaarde per 100 g van bereid product Energie 1200,000000 KJ / Vet 29,000000 g waarvan verzadigd 10,000000 g Koolhydraten 4,000000 g waarvan suikers 1,500000 g Voedingsvezel 0,200000 g Eiwitten 1,500000 g Zout 0,860000 g Natrium 0,350000 g Verpakking bevat 10 porties
Gegarandeerde minimale houdbaarheid: 14 dagen
Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Na openen gekoeld bewaren. Max. 2 dagen na opening houdbaar.
Knorr Garde d’Or Vissaus is een vloeibare saus die klaar is voor gebruik maar ook ruimte biedt voor uw eigen creatieve afwerking. Geschikt voor al uw recepten, eenvoudig te gebruiken in pan, oven, salamander, magnetron en au bain-marie. Daarnaast uitstekend te gebruiken in een koud bereidingsproces.
Kijk altijd op het etiket van het door u bestelde product voor de juiste voedselinformatie want er kunnen meerdere varianten van het etiket in omloop zijn. De Drankgroothandel biedt u de voedselinformatie die wij ontvangen van onze leveranciers ongewijzigd aan. Onze leveranciers zijn verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de door hen verstrekte voedsel informatie.